50% rabat – SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 28 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde omkring ½ greenfee ordning.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille de Nordjyske golfklubber til ½ greenfee.

Ordningen gælder for alle fuldt betalende medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for longdistance og Fleksmedlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt.SGN Greenfeeordning 2018 Incl. øvrige A3

Husk at skrive tydeligt navn, klubnavn og DGU-medlemsnr. i greenfeebogen i klubber hvor disse endnu ikke er afskaffet.

Herudover har vi tilsvarende greenfee aftale med SKIVE, Harre Vig, Hjarbæk, Viborg, Struer, Aarhus Aadal, Tange Sø og Lemvig Golfklub, hvor vi gensidigt kan spille til ½ pris.

FRIT SPIL

Du kan læse mere om Frit Spils ordningen her.Som fuldtids medlem af Løgstør Golfklub kan du tegne et tillægs medlemskab af vores FRIT SPILs ordning, som Løgstør Golfklub har indgået sammen med 8 andre golfklubber. Skive Golfklub, Morsø Golfklub, Harre Vig Golfklub, Hjarbæk Golfklub, Hvalpsund Golfclub, Aars Golfklub, Jammerbugtens Golfklub og Volstrup Golfklub

Løgstør Auto – Din Bilparner sponserer et gratis dækskifte til alle Frit Spils medlemmer, blot du har fornyet dit medlemskab inden 15. januar 2018.

Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige ½-greenfee ordning med:

Aarhus Aadal Golf Club

Tange Sø Golfklub

Himmelbjerg Golf Club

Viborg Golfklub

Tønder Golfklub

Aftalen betyder at alle fuldgyldige medlemmer af Løgstør Golfklub får 50% rabat på greenfee prisen i de nævnte golfklubber.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Du kan læse mere om golfklubberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Norddjurs Golfklub

Gensidig aftale med fast greenfee på 225 alle ugens dage. Suspenderes i vintermånederne. Se klubbens hjemmeside.

norddjurs_golfklub

Næste aktiviteter