Som fuldtidsmedlem har du følgende muligheder for at spille til nedsat greenfee i 2020.

se her

SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 23 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde, som tilbyder alle fuldgyldige medlemmer, mulighed for at spille til den laveste dagspris for greenfee, dog betales max.kr. 250.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille disse klubber til en Greenfee af max. kr. 250.

Ordningen gælder for alle fuldt betalende medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for long distance og Fleks medlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt.SGN Greenfeeordning 2020

Husk at skrive tydeligt navn, klubnavn og DGU-medlemsnr. i greenfee bogen i klubber hvor disse endnu ikke er afskaffet.

Herudover har vi tilsvarende greenfee aftale med Tønder, Viborg, Struer, Aarhus Aadal, Tange Sø, Nord Djurs og Lemvig Golfklub, hvor vi gensidigt kan spille til kr. .225

GolfhæftetGolfhæftet

Køb det i Golfklubben – Se mere her  Pris kr. 450, og du kan spille til ½ pris på 950 baner.

Golfring Limfjorden

Du kan læse mere om Golfring Limfjorden Her.Som fuldtids medlem af Løgstør Golfklub kan du tegne et tillægs medlemskab til Golfring Limfjorden , som Løgstør Golfklub har indgået sammen med 8 andre golfklubber. Skive Golfklub, Morsø Golfklub, Harre Vig Golfklub, Hjarbæk Golfklub, Hvalpsund Golfclub, Aars Golfklub, Jammerbugtens Golfklub og Nordvestjysk Golfklub

Løgstør Auto – Din Bilparner sponserer et gratis dækskifte til alle som køber eller har fornyet sit medlemskab af Golfring Limfjorden inden 15. januar 2020.

Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige ordning, om at et fuldgyldig medlem, kan spille til kr. 225, i nedennævnte klubber. Ordningen gælder ikke for Flex medlemmer:

Harre Vig Golfklub

Skive

Hammel Golfklub

Lemvig

Struer

Tange Sø Golfklub,

Viborg Golfklub

Tønder Golfklub (Her kan du spille for kr. 175 i hele 2020).

Norddjurs Golfklub

Aftalen betyder at alle fuldgyldige medlemmer af Løgstør Golfklub kan spille til en Greenfee på kr. 225 i de nævnte golfklubber.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Du kan læse mere om golfklubberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Næste aktiviteter