Golfbaneanlægget står til din rådighed med hele 4 baner

18 hullers Sea Side Bane, 9 hullers Pay and Play Bane, Short Game Bane, 12 hullers Krolfbane.

Bygningerne på Ravnstrupgården danner rammen om det sociale liv i og omkring Løgstør Golfklub. I klubhuset er der indrettet klublokale i “pub-stil”, hvor der kan købes øl, vand, vin eller kaffe. Vekselautomat findes i klubhuset. (Tømmes hver aften).

I haven ved hovedbygningen er der anlagt putting green og umiddelbart øst for gården ligger driving range og indspilsbanen.
Arkitekten bag golfbanen er Henrik J. Jacobsen, Oprindelig Holstebro – nu Grenå, som har stor erfaring på området og har tegnet flere golfbaner i det nordjyske område bl.a. Rold Skov, Sebber Kloster og Ørnehøj.

Fra klubhuset er der udsigt over vores 18 hullers Seaside bane. 1. og 10. tee og 9. og 18. green ligger i umiddelbar nærhed af klubhuset. Golfbanens længde er for herrernes vedkommende (gul tee) 5.825 m. (6.310 m. fra hvid) For damernes vedkommende (rød tee) er banen 4.910 m. Her kræves DGU-kort og normal betaling af greenfee.

Det er en bane, hvor spilleren får brug for hele sit repertoire og som stiller krav til spillerens course management. Ikke mindst vinden spiller en stor rolle, idet alle huller ligger ud til Limfjorden. I øvrigt med en aldeles fremragende udsigt over fjorden og Løgstør by. Man kan allerede få syn for sagen ved at spille korthulsbanen. Husk at nyde den storslåede udsigt overalt på banen, men måske specielt fra hul 2.

Banen får en god kritik af vore gæstespillere, og f.eks. har vi afviklet Ecco-touren, Krone touren og flere andre store Pro/Am turneringer – du kan læse mere her

Det vil blive en fornøjelse for dig at spille på banen, også næste gang du kommer, hvis du husker at lægge tørv tilbage og rette nedslagsmærker op på greens.

På vores flotte golfbane er der river i alle bunkers. På 18 hullers banen er der 120 river. Du kan hjælpe greenkeeperne med at spare tid, hvis du anbringer hele riven i bunkeren.

Du ønskes en god tur på Løgstør Golfbane! Har du positivt eller negativt omkring klubben eller banen, er du velkommen til at sende os en mail herom.

Du kan læse meget mere om banerne under Baneanlægget – 4 baner i LGK

Næste aktiviteter