Aktuel banestatus

Banen er for at undgå Corona smitte lukket for gæstespillere indtil videre.

Opdateret 30. marts 2020 kl. 18.32
18 huls banen: Banen er åben, men
desværre kun for medlemmer, med
visse restrektioner, som du kan læse
her.

Tilsvarende kan du læse DGU anbefalinger her

Vær opmærksom på at nattefrost kan
trække ud til ved 10-tiden og banen
 åbner ikke før det er væk.

9 huls banen: Banen er åben på
sommergreens.

Bliver ens tider slettet, er disse mistet. Så er det en god ide at booke en ny tid eller bare booke en tid senere op ad dagen.

Banerne åbner ikke før alt frosten er væk! Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål tlf. 98 67 92 00.

Husk at rette nedslagsmærker op, tak!

Omkørsel p.g.a kloakarbejde.

I perioden 1. – 17. april vil der være omkørsel – følge skilte eller se kort her

Der spilles med oplæg indtil 1.5.2020

Der spilles her i vinterhalvåret med oplæg, du kan læse den fulde ordlyd her, den ligge også fremme i klubhuset. – Der spilles som udgangspunkt til sommergreen. – Kun ved Rimfrost, sne og våd bane, spilles til vinterflag og Greenfee nedsættes til kr. 100, ved spil til vinterflag.

Fælles træning

er indtil videre udsat, foreløbig
til mandag den 20.4.2020, hvor vores
træner har fælles træning for
klubbens medlemmer, fra kl. 15.00 –
15.50 og igen fra kl. 18.10 – 18.50.

Bane stand.

Banen fremstår i spilbar stand, der er naturligvis lidt fugtigt enkelte steder. Green er lidt ujævne efter der er taget propper, men i forhold til årstid i fornuftig stand. Husk venligst at oprette nedslagsmærker, så vi kan bevare gode Greens. Der kan forekomme dyrespor i bunker, da vi her i vinterhalvåret, kun periodevis har bunkerholdet på arbejde. – Husk at rive efter dig. Husk den lidt grove ruff er vores skov. Kommer du i ruff eller slår du ud af banen, så husk vi har lokalregel, hvor du kan droppe på fairway mod 2 strafslag.