Vælg en side

 

Der spilles her i vinterhalvåret med oplæg, du kan læse den fulde ordlyd her, den ligge også fremme i klubhuset. – Der spilles som udgangspunkt til sommergreen. – Kun ved Rimfrost, sne og våd bane, spilles til vinterflag og Greenfee nedsættes til kr. 100, ved spil til vinterflag.

Aktuel banestatus

Banen er åben fra kl. 9.30

Banen fremstår i spilbar stand, der er naturligvis lidt fugtigt enkelte steder. Green er lidt ujævne efter der er taget propper, men i forhold til årstid i fornuftig stand. Husk venligst at oprette nedslagsmærker, så vi kan bevare gode Greens. Der kan forekomme dyrespor i bunker, da vi her i vinterhalvåret, kun periodevis har bunkerholdet på arbejde. – Husk at rive efter dig. Husk den lidt grove ruff er vores skov. Kommer du i ruff eller slår du ud af banen, så husk vi har lokalregel, hvor du kan droppe på fairway mod 2 strafslag.

Se mere her

Der spilles frem til 30.4.2020 med oplæg (lejeforbedring) – se den aktuelle lokal regel her