Så er der igen nyt Nyhedsbrev på gaden, har du ikke modtaget mail med nyhedsbrev, så tjek om ikke du har frameldt info fra Golfklubben i Golfbox eller kontakt klubben på info@logstorgolfklub.dk

Du kan også læse hele nyhedsbrevet her

Generalforsamling i klubben, er endnu en gang udsat, på grund af Covid 19 restriktioner, vi håber at kunne gennemføre Generalforsamlingen onsdag den 16.6.2021 kl. 19.00. Du kan se dagsorden m.m. på klubbens hjemmeside.: Generalforsamling i Løgstør Golfklub – Løgstør Golfklub (logstorgolfklub.dk)

Muslinge Cup 2021, Tilmeld dig årets Muslinge Cup, der er en hulspils match, for alle klubbens medlemmer. Alle er sikret min. 2 matcher. Der spilles med fuld hcp. – Golfbox trækker hvem der bliver ens modstander i første runde. Galleri Gjessing er sponsor for årets Muslinge Cup, og du kan vinde et flot maleri. Prisen for at deltager er kr. 100 og du tilmelder dig på Golfbox eller opslag i klubhuset, senest den 10.5.2021. – Når man kender sin modstander, har man 14 dage til at få spillet sin match, man kontakter selv modstander og aftale tid for afvikling (husk at booke tid på Golfbox).

Du kan læse mere på klubbens hjemmeside https://www.logstorgolfklub.dk/event/muslinge-cup/

Støt op om projekt – Road To Made In Himmerland. Vil deltage i de 2 landsdækkende hovedaktiviteter. Nærmest pinden – Alle som spiller i uge 19, kan deltage i konkurrencen, som afvikles på klubbens hul 11. Den som i løbet af dagen kommer nærmest pinden, vinder en partout billet til Made in HimmerLand i 2022, og mellem de 7 vindere, trækkes der lod om en eksklusiv VIP Billet til dette års Made in Himmerland. Hele uge 19, kan du ligeledes tilmelde dig en virtuel støtteturnering. Du tilmelder dig på Golfbox og betaler kr. 50 for at deltage. De 50 kr. går ubeskåret til klubbens Junior afdeling, som tak for støtten modtager du en dagsbillet, (2022) til Made in HimmerLand pressendt by Freja. Du kan allerede nu gå ind og tilmelde dig matchen og sidste frist for tilmelding er søndag den 16.5.2021 kl. 23.59 – Vi håber rigtig mange støtter op om projektet og dermed støtter Løgstør Golfklubs Junior afdeling.

Nu også mulighed for Gunstart. Fra 21.4.2021 er forsamlingsforbud, i det fri forhøjet til 50 personer, det betyder klubber og klubben og matcher, igen kan afvikles med Gunstart. Der er fortsat en indvendig begrænsning på 10 personer, det gælder såvel klubhus som bagrum og mødelokaler. Der skal fortsat bæres mundbind, når man går ind i klubhus eller bagrum.

Baneservice – Hjælpere til Baneservice. Der afholdes møde for deltagere i Baneservice, hvor der bliver lejlighed til at gennemgå, hvilke opgaver klubben gerne vil, at Baneservice tager sig af og der bliver rig lejlighed til at drøfte opgaverne, herunder modtages gerne gode ideer til, hvordan vi kan forbedre Baneservice. – Vi kan godt bruge en 4 – 5 personer mere til at hjælpe med Baneservice, dermed kan vi aflaste de som i forvejen tager mange vagter. Ring til Henrik Madsen, hvis du kan hjælpe eller bare gerne vil høre om hvad opgaven går ud på.

Ophør af mulighed for oplæg på banen. Fra og med 1.5.2021, er der ikke længer mulighed for oplæg på banen, du må nu spille bolden som den ligger.

Grillmester søges. Til Matchen Drejer Designcenter / Zjoos Sko og Interiør, søger vi en Grillmester, som vil stå for Grill i forbindelse med Matchen, så det er klar når spillerne kommer ind fra Match, det betyder du formentlig ikke selv kan deltage i matchen. – Må vi høre fra dig, hvis du vil løsen en sådan opgave for klubben.

Golfbolde – Brugte. Har du brugte Golfbolde, som du gerne vil forære til Junior afdeling og Nybegynder, så modtages disse med tak. – Kan afleveres i rummet hvor udlåns grej stå, eller kontakt John Jørgensen, så tager han gerne imod dit bidrag til Nybegynder og Junior.

Husk træner hver mandag. Alle klubbens medlemmer, har hver mandag mulighed for at få gratis råd og vejledning, omkring træningsøvelser m.m. – Vores Træner tager imod klubmedlemmer mellem kl. 15.00 og 15.50 og 18.10 – 18.50, skriv dig på listen, som hænger ved kontor dør, lige over for vekselautomat. Så kan Allan se hvem der ønsker rådgivning og derefter planlægge sin undervisning.

2 x Hole-in-one i uge 16. Tillykke til Anne Dorthe Muurholm som lavede Hole-in-one, mandag den 19.4.2021 på klubbens hul 11 og Dorthe Larsen som tirsdag 20.4.2021 lavede Hole-in-one, på hul 5. Der er begge blevet tildelt Diplom og Bag Mærke og har fået udleveret en fl. Whisky fra Klubbens Hole-in-one Sponsor. Drejer Design Center, lige som de har modtaget Gavekort på kr. 1.000 fra klubbens Hole-in-one Sponsor Hvidt og Frit Vesthimmerland.

Golftur til Tyrkiet i november 2021. Kunne du tænke dig at komme med på klubbens årlige udlandstur, så er der p.t. 2 ledige pladser. Vi tager af sted søndag den 31.10.2021 kl. 19.55 fra Billund, og lander igen i Billund søndag den 7.11.2021 kl. 18.55. Vi har All inclusive og spiller 5 runder Golf. Vil bor på Kaya Belek som ligger direkte op til Golfbanen. Prisen pr. person er kr. 8.527 – tillæg for enkeltværelse kr. 1.100.Vil du høre mere om turen eller gerne vil deltage, så kontakt Per Olsen på info@logstorgolfklub.dk eller mobil 24696462.

Generalforsamling i Krolf klubben. Krolfklubben afholder Generalforsamling i klubhuset, 25.5.2021 kl. 11.00. Du kan læse dagsorden m.m. på Klubbens hjemmeside Krolfklubben afholder Generalforsamling 25.5.2021 kl. 11.00 – Løgstør Golfklub (logstorgolfklub.dk)

Udarbejde 22.04.2021 / PO.