Vælg en side

Arbejdslørdag i Løgstør Golfklub

Lørdag den 25. marts fik golfklubben en lille “ansigtsløftning”; Fra morgenstunden stod 26 friske ihærdige frivillige klubmedlemmer klar i arbejdstøjet.

De blev modtaget til morgenkaffe med dejligt bagerbrød, der gav energi til arbejdsdagen. Baneudvalgsformand Jens Rønberg Christensen bød velkommen og fordelte de mødte i arbejdshold ude og inde. I de næste 4 timer blev der: vasket persienner, vasket skabe og skuffer i hele klubhuset, vasket læskærme, sat havemøbler ud og vaske dem, fundet udslagsbolde i læhegn, samlet og revet for grene, luget bede, støvsuget bagrum og bilrum…..og meget mere ikke mindst det store arbejde med at skære kanter i bunkers samt rive den fri for sten. Alle de frivillige i bunkers nåede vist at blive drivvåde.

Kl. 12 havde køkkenholdet rettet frokost an med lækkert slagterpålæg og tilbehør – og alle medlemmer fik endnu mere klub-/hyggesnak.

Der lød en stor tak til alle de fremmødte for dagens arbejde – I gør en forskel.